De Limited

ONGEKENDE KLASSE

Die open helling, dat diepe bos, een versgeprepareerde piste of heupdiepe poeder,  de Limited stelt je nooit teleur. Je beste vriend(in) op de mooiste dagen. Om herinneringen mee te verzamelen en in de zomer in je woonkamer te hangen. Want kunst is een statement. De limited is perfect voor speelse bochten en snelle treeruns, terwijl de stijvere staart je meer dan genoeg grip geeft op steilere lijnen en snijdende carves. Het begrip polaroid moment krijgt een nieuwe dimensie. 

 Voor komend seizoen vanwege al het Corona gedoe enkel als pre order te bestellen tegen een waanzinnige samen kunnen we Corona aan prijs van € 459,00 voor de 149 en € 499,00 voor de 157 of 164. 

Dit aanbod geldt tot 14 juli en betaling gaat via factuur. Payment providers kosten veel geld en dus schrappen we die om de prijs te drukken.

Laat hieronder je naam, email adres achter + het aantal limiteds + de lengte(s) + adres + verzenden/ophalen achter en wij sturen je een factuur. Je betaalt per tikkie of overschrijving. Bij de start van winter 20-21 is je board gereed. Ophalen is gratis (Nederland: Den Haag en Amsterdam, België: Antwerpen en Geraardsbergen). Verzenden kan ook: verzendkosten Nederland € 15,00 en België €20,00

Meer weten over onze Limited series? Scroll dan naar beneden of stuur ons een mail: info@powfinder.com of een app: +31655881817 (Morris) of +31624899266 (Haas). We helpen je graag verder.

Ja, ik wil de volgende Limited(s)

HANDMADE

Limited Core

149, 157 en 164

In drie lengtes

Check hier je ideale lengte

DUURZAME

BAMBOO

Ja, ik wil een nieuw leven. Stuur me zo'n limited