Nieuw: Powfinder Split 157

Mogen we even aan je voorstellen... Onze nieuwe Powfinder Split 157. Na uitgebreid testen zijn we eindelijk tevreden. We hebben splitboard ontwikkeld die het tijdens het dalen net zo goed doet als onze 'normale' solid 157. Of zelfs nog beter volgens een deel van onze testers. Niet alleen carven ze als een malle op de piste, maar ze rijden ook heerlijk door de poeder. Onze nieuwe Split 157 is het antwoord als de sneeuw in de nabijheid van de liften compleet verspoord is.

Niets zo lekker als de drukte van een skigebied te ontsnappen, een splitboard onder te binden en een kleine hike te maken. Negen van de tien keer vind je dan niet alleen onverspoorde sneeuw, maar vaak ook betere sneeuw.

Eerste prototype
Een hele tijd geleden kwam Haas al met het allereerste template van Split 157 op de proppen. Met wat plywood en de bestaande outline van de Morris 157 Signature Serie is hij gaan werken, schaven, testen, bouwen en nog meer testen totdat we het ideale board hadden gevonden: de Split 157. 

Licht van gewicht
We wilden geen compromis maken, daarvan zijn er al teveel. Ons doel was simpel en helder: met een licht board maak je meer touren op een dag, maar we wilden geen concessie doen aan het plezier van de afdaling. Want lopen is leuk, maar knalhard afdalen het doel. Na vele testronden hebben we eindelijk het antwoord gevonden. Het resultaat is een board dat nog geen 3 kilo weegt.

Onze Split 157 zal voor winter '19-'20 in een gelimiteerde oplage beschikbaar komen. In de komende nieuwsbrieven meer over de specificaties en geheimen van onze Split 157.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published