Waarom teveel betalen voor je Powfinder?

Waarom oud en overjarig met korting kopen als je ook nieuw met korting kunt kopen?

Wie teveel produceert zorgt voor overcapaciteit. Het gevolg is te grote voorraden, uitverkoop en koopjesjagers. Maar overcapaciteit zorgt er ook voor dat loyale klanten die als eerste een nieuw board kopen teveel betalen. Overcapaciteit zorgt namelijk voor extra kosten. Het aanhouden van een te grote voorraad kost geld (opslag en voorfinanciering). Daarnaast zetten de kortingen aan het einde van het seizoen de marges onder druk. Om dit tegen te gaan wordt de normale verkoopprijs hoger gezet. Last but not least zorgt overcapaciteit in de productiesfeer ook nog eens voor een onnodige CO2 uitstoot. Loyale klanten en early birds betalen daarmee extra terwijl koopjesjagers worden beloond dat vinden wij vreemd.

Wij draaien de boel om. Wij belonen juist vroege vogels en vaste klanten. Daarmee verlagen we onze kosten voor opslag en financiering en dat zie jij terug in de pre order prijs. Bestel je na de pre order periode een Powfinder board dan betaal je de normale prijs. Die is hoger vanwege de kosten die wij moeten maken voor opslag en voorfinanciering van de productie. 

"we weten zeker dat jij niet teveel betaalt"

En koopjesjagers? Daar doen wij niet aan. Wij werken niet met korting aan het einde van het seizoen simpelweg omdat onze voorraad beperkt is en we altijd gedurende de winter uitverkopen. Goed daarmee missen we misschien een aantal sales, maar we weten zeker dat jij niet teveel betaalt en we niet onnodig CO2 de atmosfeer in pompen. 

Daarom hebben wij de boel omgedraaid. Bestel op tijd en scoor 20% pre order korting met de code 20%STOKED.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published